Csúzi Családi Pincészet Monor - Kunsági Borvidék - Monori borlelőhely; Magyar Kézműves Remek díjas almatermékek; Demeter Chocolate Kft. kézműves csokoládék; Bolonácz Lívia olajfestmény kiállítása

A Csúzi Családi Pincészet Monorhoz 17:50-kor érdemes ellátogatni, mert ekkor kezdődik a helyi borok bemutatója! Jobban mondva ekkor is, hiszen a lelkes házigazdák egész délután a helyszínen várják a látogatókat! A különleges S alakú lejáraton keresztül bármikor hűsölhettek a szépen kialakított pincetérben, így több okból is érdemes ide ellátogatni!
Felsorolunk még néhányat!

Monoron készült Magyar Kézműves Remek díjjal elismert almatermékek várják a látogatókat! 2018-ban a II. Nemzeti Szörp- és Lekvárversenyen a natúr és a mézes-gyömbéres almalekvár ezüst helyezést ért el!

Itt láthatjátok majd Bolonácz Lívia - Olajfestményekből álló kiállítását, aki a Cene gál Art Gallery által meghirdetett pályázaton „Víz” témában különdíjat kapott. A Jancsó Art Gallery „Magyar tájak, városok” c. pályázatán dobogós lett a monori evangélikus templomot ábrázoló festményével szintén idén.

Kóstolhatjátok a Demeter Chocolate termékeit! 2017-ben, az Országos Mezőgazdasági- és Élelmiszeripari Szakkiállításon Magyar Kézműves Remek Díjat nyertek az almasajtos bon-bonnal! Így a történelemben először van egy olyan MKR díjazott termék, amiben szintén van egy díjazott alkotóelem!