Csúzi Családi Pincészet Monor - Kunsági Borvidék - Magyar Kézműves Remek díjas almatermékek; Demeter Chocolate Kft. - kézműves csokoládék; RomBORozó; Lángos

A Csúzi Családi Pincészet különleges S alakú lejáraton keresztül bármikor hűsölhettek a szépen kialakított pincetérben, így több okból is érdemes ide ellátogatni! Felsorolunk néhányat, a legfontosabb a helyi termelők, helyi borai! Szintén a család terméke a Magyar Kézműves Remek díjjal elismert almatermékek változatos kínálata. 2018-ban a II. Nemzeti Szörp- és Lekvárversenyen a natúr és a mézes-gyömbéres almalekvárjuk ezüst helyezést ért el!

Különleges helyszínnek ígérkezik a család tulajdonába került, felújítás előtt álló pince, ahol erre a rendezvényre RomBORozó-t alakítanak ki!

Kóstolhatjátok a Demeter Chocolate termékeit! 2017-ben, az Országos Mezőgazdasági- és Élelmiszeripari Szakkiállításon Magyar Kézműves Remek Díjat nyertek az almasajtos bon-bonnal! Így a történelemben először van egy olyan MKR díjazott termék, amiben szintén van egy díjazott alkotóelem!