Közlekedés

Közlekedés

A Borvidékek Hétvégéje központi tere megközelíthető gyalogosan, kerékpárral és kisvonattal

Közlekedés és parkolás

A rendezvány napján több helyen is forgalomkorlátozásokat vezetünk be Monoron, a látogatók biztonságos gyalogos közlekedése, a kisvonat útvonalának biztosítása és a közlekedési dugók elkerülése érdekében! Köszönjük megértésüket! A hivatalos forgalomkorlátozásokról a város honlapján olvashatnak részletesen: Forgalomkorlátozások június 9-én!

A Borvidékek Hétvégéje központi tere a Szent Orbán-tér megközelíthető gyalogosan, kerékpárral a város felől a Csokonai utca-Strázsahegyi dűlő vagy az Acsádi utca-Mendei út útvonalakon; illetve a Vigadó – Szent Orbán-tér útvonalon 11:00-22:30 között közlekedő kisvonattal. A rendezvény napján ezeken az útvonalakon gépjárművel behajtani nem lehetséges!

A gépkocsival érkezőknek ingyenes parkoló áll rendelkezésükre közvetlenül a vendégváró pincéknél végződő
Locsodi úton (GPS: 47.371226, 19.444667). Emellett javasoljuk a városközpontban található parkolók
használatát, ahonnan a kisvonat járat segíti a közlekedést.

A parkolót, a Monort Péterivel összekötő úton haladva, Monort Péteri felé elhagyva,
majd a táblákkal jelölt ponton jobbra lekanyarodva, a Bereki-dűlőn keresztül közelíthetik meg. A parkolóba vezető
földúton kérjük, hogy az útviszonyoknak megfelelő sbességgel közlekedjenek! A főútról lekanyarodás GPS pontja: 47.366020, 19.426768.

A rendezvényre busszal, vonattal érkezőknek a kisvonatok Vigadó előtti megállója 5-10 perc könnyű séta a megújult városközponton keresztül, vagy közvetlenül a Szent Orbán-térre juthatnak taxival. A kisvonatok folyamatosan közlekednek 11:00 és 22:30 óra között 15-20 percenként. Egy útra szóló jegy 400 forint.

Elérhetőségek

vigado@vigadokft.hu
06 29 413 212