Közlekedés

Közlekedés

A Borvidékek Hétvégéje központi tere megközelíthető gyalogosan, kerékpárral és június 1-jén, szombaton kisvonattal is.

Május 31. péntek

Május 31-én, pénteken a kisvonatjárat nem közlekedik! A Szent Orbán térre érdemes gyalogosan, kerékpárral vagy taxival érkezni, innen közelíthetik meg a VMSZ pincénél található Panorámaszínpadot. Személyautóval ezen a napon a Szent Orbán téren keresztül is behajthatnak a Locsodi úton kijelölt parkolóba.

 

Június 1. szombat

A Borvidékek Hétvégéje központi tere, a Szent Orbán-tér megközelíthető gyalogosan, kerékpárral a város felől a Csokonai utca-Strázsahegyi dűlő vagy az Acsádi utca-Mendei út útvonalakon; illetve a Vigadó – Szent Orbán-tér útvonalon 11:00-22:30 között közlekedő kisvonattal. Ezeken az útvonalakon gépjárművel behajtani nem lehetséges!

A gépkocsival érkezőknek ingyenes parkoló áll rendelkezésükre közvetlenül a vendégváró pincéknél végződő Locsodi úton (GPS: 47.371226, 19.444667). A parkolót, a Monort Péterivel összekötő úton haladva, Monort Péteri felé elhagyva, a táblákkal jelölt ponton jobbra lekanyarodva, a Bereki-dűlőn keresztül közelíthetik meg. A parkolóba vezető földúton kérjük, hogy az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedjenek! A főútról lekanyarodás GPS pontja: 47.366020, 19.426768.

A rendezvényre busszal, vonattal érkezőknek a kisvonat Vigadó előtti megállója 5-10 perc könnyű séta a megújult városközponton keresztül, vagy közvetlenül a Szent Orbán-térre juthatnak taxival.

Június 1-jén, szombaton több helyen is forgalomkorlátozásokat vezetünk be Monoron,
a látogatók biztonságos gyalogos közlekedése, a kisvonat útvonalának biztosítása és a közlekedési dugók elkerülése érdekében,
melyekről az alábbi linken tájékozódhatnak: FORGALOMKORLÁTOZÁSOK.

Köszönjük megértésüket!

 

Elérhetőségek

vigado@vigadokft.hu
06 29 413 212