Kisvárosi összefogás

February 8., 17:42

Köszönjük a helyi pincetulajdonosok önzetlen felajánlását, hogy befogadják az érkező borászatokat pincéikbe, présházaikba! Ez a több mint tíz éves együttműködés az alapja annak, hogy évről-évre egyre többen ismerhetik meg az ezer pince városát. Ha tudnak olyan helyszínről akik szívesen részt vennének a rendezvényen - főként az Irsai Olivér, Burgundi, Kövidinka, Kadarka, Sárfehér, Mézes sorokon vagy ezek közvetlen közelében -, kérjük jelentkezzenek elérhetőségeinken!

 

Az idei évben is számítunk közreműködésükre június 10-én, szombaton, mert a monoriak vendégszeretetének, az esemény jó hírének és a sikeres szervezésnek köszönhetően évről-évre több borászat jelentkezik, akik részt vennének a rendezvényen. Kérjük amennyiben önök is szívesen fogadnának egy érkező borászatot jelezzék részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségeken: vigado@vigadokft.hu, 06-29/413-212.

Természetesen az évek óta velünk együttműködő pincetulajdonosok jelentkezését is várjuk, kérjük őket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a korábban náluk vendégeskedő borászattal, és jelezzék felénk részvételi szándékukat.