Tisztelt monori pincetulajdonosok!

February 2., 10:36

Szeretnénk az elmúlt évekhez hasonlóan minél több borászatot hívni az ország minden részéből, hogy a vendégeknek lehetősége legyen az összes magyarországi borvidék ízeit megkóstolni június második hétvégéjén. Kérjük amennyiben önök is szívesen fogadnának egy érkező borászatot a Borvidékek Hétvégéjén, és az Irsai Olivér, Burgundi, Kövidinka, Kadarka, Sárfehér, Mézes sorokon, vagy ezek közvetlen közelében rendelkeznek ingatlannal, jelezzék részvételi szándékukat elérhetőségeinken.

 

A Vigadó Kulturális és Civil Központ, a Monor Környéki Strázsa Borrend közreműködésével idén is megszervezi városunk egyik legnagyobb rendezvényét a Borvidékek Hétvégéjét, 2022. június 10.-én és 11-én. A program nem lehetne évek óta ilyen sikeres a pincéjüket önzetlenül felajánló borosgazdák, és a helyi lakosok, egyesületek, hatóságok segítsége nélkül, melyet ezúton is köszönünk!

Az idei évben is számítunk közreműködésükre, mert a monoriak vendégszeretetének, az esemény jó hírének és a sikeres szervezésnek köszönhetően évről-évre több borászat jelentkezik, akik részt vennének a rendezvényen. Kérjük amennyiben önök is szívesen fogadnának egy érkező borászatot a Borvidékek Hétvégéjén, és az Irsai Olivér, Burgundi, Kövidinka, Kadarka, Sárfehér, Mézes sorokon, vagy ezek közvetlen közelében rendelkeznek ingatlannal, jelezzék részvételi szándékukat az alábbi elérhetőségeken: vigado@vigadokft.hu, 06-29/413-212.

Természetesen az évek óta velünk együttműködő pincetulajdonosok jelentkezését is várjuk, kérjük őket, hogy vegyék fel a kapcsolatot a korábban náluk vendégeskedő borászattal, és jelezzék felénk részvételi szándékukat.

Szeretnénk az elmúlt évekhez hasonlóan 25-30 borászatot hívni az ország minden részéből, hogy a vendégeknek lehetősége legyen az összes magyarországi borvidék ízeit megkóstolni ideális környezetben, a monori pincék között. A helyi pincetulajdonosoktól az alábbiakban kérünk segítséget: kapcsolattartás a jelentkező borászattal, a pince biztosítása és a borászat munkatársainak fogadása június 11-én.