Várjuk helyi pincék jelentkezését

March 5., 12:08

A Borvidékek Hétvégéje nem valósulhatna meg a helyi pincetulajdonosok önzetlen segítsége nélkül, mely közreműködést nem tudunk elégszer megköszönni! Az idei évben is szívesen vonnánk be új helyszíneket, várjuk helyi pincék tulajdonosainak jelentkezését, akik a rendezvényen házigazdaként fogadnának ide érkező borászokat.

 

Az elmúlt évekhez hasonlóan a következőkben kérnénk segítségüket:
- pince biztosítása a vendég borász részére
- kapcsolattartás a borászattal
- a rendezvény napján a vendég borászat fogadása.

A rendezvény eddigi területén, illetve annak közelében lévő helyszínek jelentkezését várjuk, elsősorban a Kövidinka sor, Rizling dűlő, Mézes sor pincéi közül, valamint az Irsai Olivér sor elejéről és a Burgundi sor végéről. Amennyiben van pincéjük, de a szervezésben, lebonyolításban nem szeretnének részt venni, akkor is várjuk jelentkezésüket, ebben az esetben egy ismerős pince tulajdonosa átveszi Önöktől a házigazda szerepet!

Kérjük amennyiben részt vennének a rendezvény sikeres lebonyolításában jelezzék azt a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségeken! Segítségüket előre is köszönjük, az Önök segítségével a térség és a pesti agglomeráció egyik legnagyobb eseményét szervezhetjük Monorra!