Látogatóknak

Látogatóknak

Az ország borvidékeiről érkező vendégborászok kínálata, valamint a népszerű kiegészítő programok (kisvonatok, gyerekudvar) mellett egész nap változatos zeneszó, finom falatok, egyedi helyszín, szíves vendéglátás és vidám társaság várja a látogatókat!

 
 
A rendezvényen a kóstolás feltétele a kóstolópohár és a hozzá járó bortallérok megvásárlása, melyet 2024-ban 3 500 forintért tudtok megvásárolni, készpénzes fizetéssel. A pohár mellé 5 darab 400 forint értékű bortallért adunk, melyet bármelyik, a rendezvényen bort kínáló pincénél beválthattok 400 forint értékben!

A további fogyasztást, a fogyasztás helyén készpénzben tudjátok rendezni. A kóstolópohár június 1-én a rendezvény belépőpontjain, az információs faházakban kapható; illetve elővételben május közepétől megvásárolható a Vigadó Kulturális és Civil Központban
(Monor, Kossuth Lajos utca 65-67.)
 
A helyszínek és a programok látogatása ingyenes!
 
_________________________________
 
Június 1-én két kisvonat segíti majd a közlekedést a városközpont és a rendezvény fő helyszíne között! A Vigadó - Szent Orbán-tér útvonalon egy útra szóló jegy ára 1 200 forint, melyet készpénzzel vásárolhattok meg a kisvonat megállóiban felállított faházakban. A két kisvonat folyamatosan, egymást váltva jár a két végállomás között 11 óra és 20:45 között. Az elmúlt évek tapasztalatai szerint 15-20 percenként tud indulni az állomásról, ez függ a forgalomtól és az utasok számától is. Az üzemeltetésben partnerünk a Monori Polgárőr Egyesület. A kisvonatok pénteken nem közlekednek!
 
 
A gépkocsival érkezőknek ingyenes parkoló áll rendelkezésükre közvetlenül a vendégváró pincéknél végződő Locsodi úton. A parkolót a Monort Péterivel összekötő útról lekanyarodva, a Bereki-dűlőn keresztül közelíthetitek meg.
 
A Borvidékek Hétvégéjén szervezési okokból, valamint a szombati napon kilátogató vendégek biztonsága miatt forgalomkorlátozó intézkedéseket vezetünk be. 2024. június 1-én lezárásra kerül a gépjárműforgalom elől több, a Strázsa-hegyre vezető útszakasz.
 
További részletek: KÖZLEKEDÉS ÉS PARKOLÁS

 

___________________________________

 

2024-ES PROGRAMOK


_________________________________

 


A részvétellel minden látogató magára nézve kötelezően nyilatkozik, hogy a rendezvényről kép – és / vagy hangfelvétel készülhet;
mely felvételeken a rendezvény látogatója is látható – hallható
.

 

 

 

 

Elérhetőségek

vigado@vigadokft.hu
06 29 413 212